Ajándékozd meg kedvesed 365 napnyi élménnyel!

Gondban vagy, hogy mivel leped meg párodat Valentin nap alkalmából?

Ezt az ajándékot mindketten élvezni fogjátok.
Újra és újra és újra…
Most Valentin napi kedvezménnyel

….és boldogan éltek, amíg meg nem haltak….

…így végződik minden mese, minden film, ami a szerelemről szól: a párok egymásra találnak, jöhet a heppi end. De mi, akik a valódi világban élünk, már tudjuk, hogy ekkor kezdődik az igazi kihívás: tenni kell azért, hogy a kezdeti lángolás a hétköznapokban is megmaradjon, amíg csak világ a világ.

Mi az a Next Night?

Egy mobilos applikációba bújtatott ötletcsokor. Segít abban, hogy minden héten tenni tudjatok valamit egymásért, ami újszerű és érdekes. Legyen szó arról, hogy egy rég vágyott könyvvel leped meg a másikat, egy erotikus masszázzsal, vagy titkos üzeneteket rejtesz el a lakásban.

A Next Night egy olyan applikáció (iOS és Android), ami közös játékra hív a pároddal: minden héten 24 romantikus, szexis, figyelmes ajándékötletet vagy randi-tippet kaptok. Ezekből válogathattok kedvetek szerint. A prémium verzióban mindezt a ti vágyaitokra szabjuk, így biztos lehettek abban, hogy a másik örülni fog a betervezett meglepetésnek.

Ha valóban odafigyeltek egymásra, és minden héten legalább egy-egy ötletet kipróbáltok, akkor garantáltan nem lesz egyhangú az életetek!

Miért érdemes előfizetni Next Night Prémium csomagra?

Egyedi feladatok, csak Nektek
A prémium csomagban több száz ötletből választjuk ki nektek a személyre szabott meglepetéseket, így biztos, hogy csak olyan feladatokat kaptok, amit mindketten élveztek
Kreatív hétköznapok
Az év minden hetére kaptok egy kihívást: feladatot, randi-ötletet, ajándék-tippet, ami feldobja a hétköznapokat. Ezzel az alkalmazással garantáltan nem fogtok unatkozni!
Különleges ajándékötletek

Nem kell többet azon tépelődnöd, hogy mivel lepd meg kedvesedet: a prémium csomagban személyre szabott ajándék-tippeket is találsz minden alkalomra

Mi is gondoltunk a
Valentin-napra!

Az 1 éves előfizetés két főre most 10 380 Ft helyett

7 990 forint…

…mert mi is lenne jobb alkalom arra, hogy igazán felpezsdítsétek a kapcsolatotokat?
A tökéletes Valentin-napi ajándék

A Next Night előfizetés nem csak arra jó, hogy könnyebben találj ajándékot a párodnak: maga az előfizetés is lehet ajándék, hiszen így 365 napnyi különleges élményt adhatsz át kedvesednek. A Next Night prémium csomag ideális Valentin-napi ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt.

A csomag 2 felhasználó számára biztosít hozzáférést, vagyis 1 előfizetéssel ketten élvezhetitek az extra ötleteket. Hívd meg a párodat egy egész éves közös játékra!

Kiknek ajánljuk a Next Night alkalmazást?

Azoknak, akik szeretik újabbnál-újabb ötletekkel feldobni a mindennapjaikat

 • Pároknak, akik hisznek abban, hogy az odafigyelés mindennél értékesebb
 • Azoknak, akik szeretik az apró meglepetéseket – adni és kapni
 • Olyan embereknek, akik szeretnének valami újat kipróbálni, de eddig nem merték bevallani
 • Azoknak, akik nem akarják egyhangúnak érezni a mindennapokat
 • Pároknak, akik már túl vannak a kezdeti fellángoláson, és meg akarják őrizni a varázst
Hogyan lesz az előfizetésből ajándék?
A Next Night Prémium csomag 2 felhasználó számára biztosít hozzáférést, vagyis 1 előfizetéssel ketten élvezhetitek az extra ötleteket. Hívd meg a párodat egy egész éves közös játékra!
 1. Töltsd ki az űrlapot, és rendeld meg az 1 éves prémium csomagot, most kedvezményes áron
 2. A „Megrendelem“ gomb megnyomása után átkerülsz a Barion oldalára, ahol bankkártyával, biztonságosan ki tudod fizetni a szolgáltatást.
  A vásárlás során a kártyaadataidat mi nem látjuk, minden adatod titkos marad!
 3. Sikeres fizetés után emailben kapsz egy voucher-t, amiben benne lesz a gomb az aktiváláshoz. A szolgáltatás az aktiválás pillanatában élesedik, erről a párod is értesítést fog kapni emailben. Ha meglepetésnek szánod, akkor ne kattints rá idő előtt!

Gyakran ismételt kérdések a Next Night alkalmazással kapcsolatban

Honnan tudja az applikáció, hogy mire vágyunk?

A regisztráció során mindkettőtöknek ki kell töltenie egy rövid kérdőívet, hogy az alkalmazás jobban megismerjen titeket. Ez alapján minden héten 24 személyre szabott ötletet fog nektek küldeni. Ha egy ötlet mégsem tetszene, bármikor félretehetitek, és választhattok helyette másikat.

Miben más ez, mint a női magazinokban, vagy neten található tippek?

A legtöbb, „10 ötlet, hogy feldobjátok a kapcsolatotokat” jellegű írás meglehetősen általános, hiszen a magazin nem ismer titeket személyesen. Az applikáció ezzel szemben személyre szabott tippeket ajánl, amiket kifejezetten a ti profilotok alapján válogatunk össze. A Prémium csomagban ráadásul nem 5 vagy 10 tippet találtok, hanem több százat, amiből bátran szemezgethettek, az év minden napján.
Az alkalmazás nem engedi, hogy megfeledkezzetek az egymásra figyelés fontosságáról, minden héten új küldetéseket kaptok, és emlékeztetőt is küld időről-időre, hogy teljesítsétek azt.

Mennyi időt vesznek igénybe a heti feladatok?

Ez változó és változatos: van olyan, ami pár perc, van, ami pár óra, és van hosszabb program is. A felajánlott feladatok közül ti választhatjátok ki, hogy melyik fér bele az adott héten az időtökbe.

Ugyanazokat a feladatokat kapjuk mindketten?

Nem, minden héten különböző tippeket küldünk mindkettőtöknek, ezáltal minden héten legalább 2 izgalmas újdonság vár rátok.

Hetente csak egy kihívást lehet megcsinálni?

Nem, minden héten 24 új ötlettel bővítjük a listát, és az adatbázisból kedvetekre válogathattok bármikor. Minél több időt szántok egymásra, annál boldogabb lesz a kapcsolatotok!

Mi magunktól is rettentő kreatívak vagyunk. Mi lesz így a saját ötleteinkkel?

Szuper, ha nektek is vannak elképzeléseitek! Az applikációban bármikor létre tudtok hozni új kártyát, így el tudjátok menteni az ötleteiteket, és felvehetitek a heti kihívások közé.

Jó ajándék ez Valentin napra férfiaknak/nőknek is?

 • Ha a kedvesed számára is fontos a kapcsolatotok,
 • ha szereti a változatos, izgalmas mindennapokat,
 • ha szeret apró meglepetéseket kapni, vagy adni,

akkor biztos, hogy örülni fog ennek az alkalmazásnak! Töltsd ki az űrlapot és lepd meg 365 napnyi különleges élménnyel!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.